Monday, January 18, 2010

Posted by ct aini at 10:25 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
..bz vs s/u
apa la nasib...
asal selasa ada meeting,,,asal meting selasa...
...dah la selasa mmg ari yang membzkan dlm seminggu...
aish,,,nk wat cmne kan..dah nma pon s/u..really hard lor
starting from early morning until mlm akan duk kt kmpus
xtaw la segila mana ak nnti
bleh muntah tgk kmpus,,wakaaka...

...love vs syg...
dah lama dah stop mende lagha ni..hahaha
tp sjak kblakangn ni mnde ni mmg mengganggu pkiran aku
cam nak kna heart attack wei
aduyai...eceh..mls ar nk cte
agak malu sendrik gak t

me vs me
hahahahahahahahahaha
huhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhu
hihihihhhihhhihihhihhihihihihihihi



Thursday, January 14, 2010

BuSy n HappY mOde**

Posted by ct aini at 5:34 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
gle pnya busy ari ni,,,
mrning2 dah ada meetng MT pastu ingtkan bleh ar blik tp hampeh...
g sana,g sini,,1 u dah pusing,,
klo g mekah ala2 dah tawaf 1 makkah,,,wakaka
but best gak ari ni,,,spent time ngn dorg n of course him,..uhuks...
no reason for that thing,,,
,,happy la,,,,
poyo kan,happy x bersebab pun...**wink**
xpe la...happy pon bgs dari sedih..

Monday, January 11, 2010

nini sakit..

Posted by ct aini at 3:59 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
dah 4 or 5 hari nini sakit,,,,so xdpt la nak merapu....selain tu xleh nk men fb,,,wakaka
sejak ble la ak jdi addicted ngan mende2 canggih gini...mcm kna dadah plak...huhu**
8 hb ari tu clbrate birthday ct nadhirah...enjoy la jgk...

berbunga2 ati sakang ni...no reason..just love this moment...haha
kls memanjang,,,,asingment berlambak,,,masa privasi xde la plak,,aiseh..
sejak ble la ak jadi xbtol ni...sewel dah sket..
pasni nk hntar nini g klinik,,kna jgk..klo x bleh mati kebosanan gak ak ni...
hope2 nini ni cpt la sket chat...
btw korng tawu sape nini?????pelik kan...hahaha~~
thats all la senja2 ni...maghrib terlepas plak..

Thursday, January 7, 2010

first day merepek

Posted by ct aini at 5:40 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

hahahaha.... org dah de blog,,,xtaw ar dri mne sbb nk wat mende ni,,, just nak tlis mende ngarut je kot... act thanks to ramlah la yg aja org wat mende ni,,,(walaupun xpntg) pasni ad la tmpat org nak #$@%^& sal mende yang org rasa... agak seronok nak merapu kt cni coz leh tlg panjang2, n lantak lah dorg nk kte pe pon kan.... first day nak rasmi ni.. dengan ini saya siti noraini nak rasmikan page ni tmpat tuk meluahkan perasaan... nk join skali pon ok gak... this all for tonight...smbung hari mendatang
 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea