Tuesday, November 30, 2010

♥ eNdIng AsMara ♥

Posted by ct aini at 9:22 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

Asmara vs Aini
/(,")♥(".)\
  ./♥\../█\ ♥
_||_♥_||_


entry malam ni sebab aku tgk ending cite asmara malam ni
 Tak expect langsung drama Asmara final episode malam ni. Paling emosi aku malam ni lagi-lagi part Zalia mati. Sikit nak menyumpah je tadi smpai tawu idup balik die.ada ke patut ending dia camtu je..xbek la tpu asmara (masih emo) heheehe..ok..trima la jgk amanah terakhhir die yang suh melati jaga tuh...sweet sgt..
t aku plak wat amanh gitu..ayah dia pon satu hal..haish...geram2.
ari ni plak blik tv pon penuh mgkin menanti epsod last ni but hampa..kan??kan??
 kali ni aku aku emo pasal ending tergantung and of koz bagi siapa penonton setia tv3 mesti tahu asal ending drama dia je gantung. Kan? kan? okay maybe ada season 2 plak pasni kot,,ada aura dah ni

which one ending part 2 nnt??



plis la suka ending die yang ak ase2 mungkin la jgk..
ok ni prediction sendiri dalam cerita Asmara 2 tu nanti.
1.
mgkin t zalia tu idup blik cam dulu..cun=cantik meletop (tua sket)
asmara pon dah bahagia ngn melati tuh..so zahlia ni cam merana ar gak..
asmara yang still ensem tuh nak kena pilih la plak 2 2 dia cinta..2 2 cantik...ha..suspen an..??

2.
time nak kawen t zahlia tuh sht la..nak jmpa sgt si asmara n 
jeng,.jeng tgh kawen kot..majlis tu berantakan la ..penuh drama an..ske2..
mgkin bnyak yang terkjut sakan..

3.
btw aku dah lupa kewujudan adam dari mula2 entry ni...
ok...mugkin t zahlia tetibe datang nak anak die sebab time tuh asmara ngn melati dah hepy together kot..
pe yg suprise???kewujudan n cara zahlia dtg dlam hdup dorg???boleh x?

**ni sume adalah cerita rekaan semata-mata dan tiada kena mengena dengan mana-mana pihak tpi mungkin ada sangkut paut dengan heykal hanafiah ..kenal ke??sutradara cte tu la.n si sharifah abu salem tuh..idea ni..penting tuk die baca,,gpon karya die mmg dah gempak dan dramatik..apply la kat cte ni:)
semakin konflik lagi best but plis no more drama lanjut cam cte indon tu ek..xde peminat!! 
over kot aku tuk entry ni..fine..stop dah


p/s::tggu la ASMARA 2

Monday, November 29, 2010

UntUk yANg bujAng

Posted by ct aini at 10:04 AM
Reactions: 
3 comments Links to this post
amaran::
sumenya adalah mengenai nasi goreng segera

sebab lapo sesangat bersama 2 chef handalan
ni nak cte barang-barang wajib bila masak nasi goreng.. 
tapi yang perlu sume tawu ianya adalah versi BUJANG..

mula2 sekali apa yang kena ada dalam rumah
ni perencah namanya..(cam hanya aku yang tawu)
xkisah la jenama apa pon,,jnji rempah

minyak masak
mcam yang tertera BAGUS!!


GARAM
ni yang xde kat umahku...haha
tp umah jiran,,means ktorg mntak je kat umah dpan,,tq jiran

tu je yg penting..peralatan masak of coz la kena kan..

pasni nak cara2 masak NASI GORENG BUJANG

1:: mula2 msukkan minyak

ase2 mcm dah panas minyak pe lagi masuk nasi.
.ikut bnyak mne nak mkn la..xde sukatan..hihi


ala2 gaul la jap kan nasi ngn minyak2 tu
pastu masukkan je perencah::
sebab ktrng msk bnyk chef kata msukkan 2 bungkus



okeh,,pastu gaul tanpa henti smpai sebati la kan.
taarrraa...ciap..senang je:)
okay,sebab dah nama pon bujang so xde la ramuan lain selain nasi n perencah



picture comei sket xde,,sbb xsmpt tgkap dah termakan
cuma byangkan je la ini hasilnya even xpon
confirm terliur dah kan..cuba try...dapat x mcm kat atas ni...
tq to chef ti ngn jay...
sebab dorg ari ni bersantai dengan nasi goreng bujang

p/s::boleh jgk kalo nak wat camni,,jimat masa n duit..hahaha
     kalo rajin tmbh la apa2 lagi bagi cun sket nasi tuh..piss:)
     lokasi makan::bilik tv blok c smbl tgk cte putera katak ..







Sunday, November 21, 2010

ExAm feVeR

Posted by ct aini at 9:55 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

ok,,esok sudah start exam. ohh, rase sangat debor. actually,tataw la nape. mgkin sbb ak tawu pe la soklan tuh nak kuar..tapi debar tuh xsgt cam last sem,,cop ek bukan la nak kate aku ni hebat sangat. tp rase takot kurang je la. maybe sebab gap antara one paper n another banyak sket dari dolu2..sehinggakan ak rasa bole bersuka ria die antara gap ituww. muahahahaha.ok xde argh..ske ria la t menngih kot.. btw jgn ingt ak xstudy aku study hard taw. xda la hard sangat sampai xtido kan. tido aku nyenyak daripada biasa biasa, :P

so, ada la sket nak gtaw ,,special wish untuk korang korang yang akan menduduki exam xkire la da start ke belom hokayyy. sempena bulan exam ni,gud luck kay..thlat's it ...xlama pon kan..just 2 week n then blah la sem ni..t n3 plak tggu..


just nak remind my self

 ‎23/11- Pembentukan & Pembinaan Negara Bangsa

26/11- Masyarakat Malaysia 

29/11 teori pengajian malaysia 


4/12- 3P & Wacana Akademik Bahasa Melayu


5 je kan...ada g 3 but xde exam..so bleh la berserah..xkre A atau x...huhuhu
dah la cryy mark sket...xpe la kan...dah jodoh ak ngn semua markah2 tuh..thank god dapat gak sket dari xde..hope la xam ni xde la aku gabra sgt n xleh jawab kan..dan important ak dapat jawab soklan tuh mcm mna yg lect tu nak.wish me luck guys,,


Tuesday, November 9, 2010

lagu AwaK

Posted by ct aini at 7:44 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

OH JUWITA!!
Duhai Juwita
Sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencuba untuk fahami
Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini
Duhai Juwita
Masihkah hancur hatimu
Setelah patah ditinggalkan kekasihmu
Agar aku yang akan selalu temani mengusap tangismu
Chorus


Akulah lelaki yang bisa mencintamu

Hingga nanti aku akan mati

Akulah lelaki yang bisa menjagamu
Hingga nanti akhir nafasku ini




Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti

Tak pernah engkau mencuba untuk fahami

Aku yang selalu mencuba untuk menyayangimu di sini


Tak akan ada lagi

Lelaki yang bisa

Mencintamu seperti ku
SINCERE:NUBHAN        

Sgt suke lagu ini sejak semalam..
awk..tq
i ske dgr sore u la with this song..
awk la lelaki itu kan..:)

  /(,")♥(".)\
 ./♥\../█\ 
   _||_♥_||_ 
 awk n saya


Awak

Posted by ct aini at 1:12 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
A day with him
and saya amat hepy la awk
081011 
mula2 nak tunjuk dulu map kitrng jejalan..

awk::saya dah terer kan bab map ni..piss
xsesat dah pasni

ni la jlnnye..stating dri pasar seni ktorg jejalan..tus g mkan dulu
                                                           
  awk lapa an..saya pon
                                                              
i nak Mc D u nak KFC
                                                     
  tapi tq gak awk ikut saya...yeaahhh

Menu : bubur mcd,ayam goreng,fries ngn coke..awk coke beso taw::




ok perut knyang so terus ke g cari pe yg awk nak..
~tudung~
kat jalan masjid india je kan..

  

yup ni la tempatnya..
dah habis borong kan..
tq to akak kedai berkenaan...
bnyak sgt murahnya..


oke bila dia dah siap cari apa yang nak di cari
so kami pon g 1 tempat ni tuh habiskan masa b4 blik tg malim balik


that's the place..
ok round2 ngn awk n ciap dah sehari with u 
then g kat tempat tggu bas..(perlu ke cte)
1 cte ringkas::ktorng beli tket 2 kali,,1 sks-kl,,1 g tm-kl...
(xperlu cte knapa..haha)
..end..


p/s:: ktorg heppy:)



Saturday, November 6, 2010

Posted by ct aini at 10:30 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

coming back..UPSI
upsi lagi tuk mggu ni
don't know why i'm return back
banyak reasonnya
actually yang benarnya
add kursus..(sepatutnya)
the most important nak jmpa awk : )
mis u lah,,ade ke ptut cti lama2.hahaha
supposely la kan msti wjib jmpa..
sory i blik for week (kna la jmpa family gak an)

seriusly,,tataw nak watpe ni..
tulis kat cni pon no point kan
just put in here,,release all my boring..huhu

peace:)




 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea