Monday, January 24, 2011

Kolej Za’ba open

Posted by ct aini at 8:36 PM
Reactions: 
1 comments Links to this post

20 until 23 ada OPEN DAY kat Kolej Za’ba

Of koz cam biasa bizi gile,,n the most happening kat MINI GAMES..

Paling ramai smpai tokey ktorng tuh mmang jadi kaya gle..

Dah la rumah ant upon die,kedai2 eskrem pon  n mini games pon

Kenapa ada mini games?????

1.         Habiskan duit budak UPSI (padahal duit rm250 je ada)

2.       Motip kononya FUN FAIR

3.       Meng’KAYA’kan KZ (xckup dgn kedekut tmbh lagi duit..)

4.        Paling x pon untuk memenatkan secretariat cam eden…

Okeh la bunyi post ni cam eklas je an keje…xla sgt..cume jauh di lubuk ati..haha

Mana taknye siang samapi tengah malm kat tapak tuh je..xsempat nak g cuci2 mata lelama sket..

Dalam banyak2 acara first time ak bgun pagi2 bute semata2 nak tgk koir..

Of coz cam bosan kan,..tapi sbb nak sokong dila ak gagah bgn ni..hahahha…

Tpi xde rezeki nak menang..asenya dapt no 4 kot..


tgk la jane..heppy gile tgk..muka ka mmg slenger la..
Yang konon gempak bila si raja sms datang la…tawu dah kan sape MAWI..

Wat persembahan xde la bnyak sgt tp xpe la free coz RTM taja ..boleh la dari xde..

Tapi bila die ade maknanya mini games ramai sgt org datg..waaaaa…(xikhlas lagi)

Best la jgk,,great experience n ak ase dapt g duk kolej sebab jadi secretariat..hahaha




Wednesday, January 19, 2011

~first season~

Posted by ct aini at 1:36 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

okeh...
ni 1st entry tuk sem ni...n for most ni la 1st entry tu 2011
xterlambat g kan nak ckp happy new year
act sebab xtulis blog ni sebab 'nini' rosak
n i'm waiting 4 new lappy n tataw bila nak dapat ni
haish.

tawun baru ni of coz sume wat azam baru
azam taun ni 
1.nak new lappy
2. nak ada simpanan dalam bank rm1,000 taun ni (tawu dah mcm xmungkin)
3. sukses,,,sukses
4. hepi ngn abang B..



~end of story~~

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea