Monday, February 28, 2011

~tiz zaqyah dan nur kasih~

Posted by ct aini at 7:09 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
yeahh
got new story

TIZ ZAQYAH JADI SINGER TUK NUR KASIH THE MOVIE


sumber: cik epal:)

ternanti2 jgk..sedap ke x??
bleh nyanyi ke?bnyak persoalan


~klik bawah dan hayati~

how it's???boleh ke x?
boleh la jgk kan...tp xmcm sore die kan..nice
cubaan baik la jgk ...hehe
xsabar tggu cte ni..dulu fanatik sgt ngn drama ~




~end~

Saturday, February 26, 2011

~semuanya gembira~

Posted by ct aini at 10:56 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

motifnye sebab ari ni 27 Februari
ari lahir saya n this day jgk la incik boyfie sya ckp nak jdik org yg istimewa dalm idup saya
which one come first
double..tq sgt awak..syang awak
thanks to kwan my b si (achik langkawi,samsul bakhtiar,areliff lionce,sukri n daie)
mereka ini antara yang first..dan say tiup taw api..hehe
for my beloved geng tq n AJK blok almost tq so much
ni bru tiup kek btol:)

kek blueberry


AJK blok crytal



rakan rumah saya

mereka yang terbek

tq sgt..dah 22 tahun dah..
dalam tempoh ni mcam2 dah ade..
hope 22 ni xberlalu tanpa experience bru")

part 2:


me n my boy:)
aini n tiqo(sweet an)
the result is tini



loveuforeversayang

sgt die..plok ari2


besar kan..syg sgt~~
sebab ni adiah birthday n anniversary ktorang
siap ada bunyi ...mmmmmuuuuaaahhh I LOVE U
sgt hargai la~

papai:)

mood: sgt bahagia





Friday, February 25, 2011

Posted by ct aini at 10:06 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

~awak~
tempat saya kat sisi awak (ptikan ustaz amirul)
oh hati ni..
bila awk sedih ntah knapa sya terasa,,
bila awk sakit saya rasa double taw
nampk x effect lebih kat saya :)
mungkin sayang sbb saya jadi camni
saya xnak janji untuk bersama awak selamanya,,
sebab saya takut esok hari terakhir hidup saya
tp sya jnji biar sehingga saya pejam mata selamanya
saya yakin awak istimewa
sebab saya tgok awak sejak kali pertma saya tgk awk..
awak yang sekarang cinta ati saya,,
janji pada awak
hanya yang terakhir

~already booking~


Wednesday, February 23, 2011

~mEreKaYAng tErbAIk~

Posted by ct aini at 9:36 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
mereka ini kekuatan saya
hahaha~

smalam dah hbis cite pasal prk
nak cte pasal tenaga kerja terhebat terlampau tuk calon ni
xde org len yang terbaik berbanding mereka
dah la perempuan hebat ala2 sailormoon 

calon2 isteri pilihan

dari kiri emy,dilah,jane,ct


ni dah di cop oleh alip:)

tgk la senyum walau ak tawu korg penat

bukit pon mereka sanggup


ggih kan mereka..



tq korang
korang la yang terbaik:)

~lots of love~

Tuesday, February 22, 2011

Prk part 3 ~finale~

Posted by ct aini at 5:11 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
sumber : UPSIKINI

Sepanjang minggu memang buzy sangat
mcam2 isu panas naik
akhir sekali 59 calon akan bertanding dan sudahpon bertanding
17 untuk kerusi umum
dan selebihnya untuk fakulti2 yang ada~

3 malam tanpa henti ada rapat umum kat KHAR,ngan KAB
of koz ak pon ade knlkan diri ok:)
kalo kat kampus ke kat kolej ke sama je 
penuh ngan poster calon..sangat2 bnyak:)
berdozen,,juta dozen,,,,haha

~rapat umum~





keputusan yang diumumkan,
 gabungan Mahasiswa Pendidik & LMP menang 11 kerusi iaitu 3 kerusi umum dan 8 fakulti 
termasuk meraih undi popular (majoriti) 
 Amirul Afzan Norakim 3947, diikuti Aman Yasser Pramlee 3800 dan Mohd Zahar Mohamed Nor 3411.
 dua kerusi umum lagi dimenangi
  calon  Mahasiswa 'Smile' , Muhammad Afiq Fikri 2921,
calon 'Parti Cap Tapir' iaitu Mohd Faizal Amir 2305.

 fakulti pulak Mahasiswa Pendidik dan LMP menang 8 kerusi 
bersih kerusi FPE, FSK 
then dorg menag 1 kerusi di Fakulti Sains Matematik (FSM) Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK), Fakulti Pendidikan Teknikal dan Vokasional (FPTV) dan Fakulti Seni Komputeran dan Industri Kreatif (FSKIK)

 Pimpinan Bitara hanya memenangi 7 kerusi daripada daripada 23 kerusi yang dipertandingkan semalam. Majoriti kemenangan Pimpinan Bitara dilaporkan diperolehi daripada Fakulti Sains Sukan dan Kejurulatihan (FSSK), Fakulti Muzik dan Seni Persembahan (FMSP) dan Fakulti Pendidikan dan Pembangunan Manusia (FPPM).

tpi kan,, 29 kerusi MPPUPSI just 4 kerusi untuk etnik Sabah, Sarawak, Cina dan India, serta 2 kerusi IPS yang menang tanpa bertanding.
one of them hoe peoi yeen..
the best punye

dari 23 kerusi , gabungan MP dan LMP (Pro-Mahasiswa) menang 11 kerusi (3 umum, 8 fakulti), calon Kumpulan 'Smile' dikatakan menang 4 kerusi ( 1 umum, 3 fakulti), calon 'Parti Cap Tapir' 1 kerusi (umum) dan Pimpinan Bitara (Pro-Aspirasi) pulak just 7 kerusi (fakulti) yang dipertandingkan.
result penuh::gini la::

CALON UMUM

1.Amirul Afzan b. Norakim (3947)
2.Aman Yasser b.Pramlee (3800 )
3.Mohd Zahar Mohamed Nor (3411 )
4.Muhammad Afiq Fikri b. Mislan (2921)
5.Mohd Faizal b. Amir (2305 )

CALON FAKULTI

Fakulti Sains dan Kemanusiaan (FSK)(fakulti teman ni)
hope 4 the best lasmi n rusydan
1.Ahmad Rusydan b. Sidek (933)
2.Lasmi b. Lukito (1111)


Fakulti Sains dan Matematik (FSM)

1.Nurfasihah bt. Zakaria (540)
2.Noor Hazimah Husan bt. Mohd Johar (515)


Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK)

1. Muhammad Azli bin Md Ali (517)
2.Nurfatin Nadia bt. Zulkipeli (427)

Fakulti Pengurusan dan Ekonomi (FPE)

1.Nursuhaila bt. Alias (359)
2.Mohd Fauzi b. Mandon (326)

Fakulti Pendidikan Teknikal dan Vokasional (FPTV)

1.Ahmad Muhaimin bin Mohd Taib.
2.Nurain Balqis bt. Ismail


Fakulti Muzik dan Seni Persembahan (FMSP)

1.Shahrael bin Abdul Kassim (84)
2.Siti Nur Salwa binti Kosnan (80)

Fakulti Pendidikan dan Pembangunan Manusia (FPPM)

1.Mohd Shahril bin Khasin
2.Norhidayah binti Harun

Fakulti Sains Sukan dan Kejurulatihan (FSSK)

1.Mohd Hafiz Amirul bin Amat
2.Zulfadzli Iman bin Naim

Fakulti Seni Komputeran & Industri Kreatif (FSKIK)

1.Mohd Saufi b. Harun
2.Wan Mohd Razuha bin Wan Md Zuhaidi

tu je la...
hope sume yang dah menang kotakan janji
sebab kalo x xtahu apa akan jadi pilihanraya akan datang kan??
undi ditangan sume mahasiswa
bak kata  kembara adam::"hati mahasiswa jangan dirobek-robek parah akibatnya"
entry ini sangat panjang:)

PRK pART 2~

Posted by ct aini at 4:38 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
ehhe~ 
yang tdi pengenalan nama
ni cerita pasal PRK
sket je la

ni tag nama calon
nampak x??
saya ni CALON..hahaha
mewakili pimpinan bitara
tapi skang xnak cite pasal pimpinan bitara or mahasiswa pendidik or legasi mahasiswa progresif or smile or cap tapir...(gila panjang punye parti)

ni sya pnya borang ok:)itu je gambo pling skema sya ada..


~MANIFESTO AINI~


1: penjenamaan semula etika berpakaian mahasiswa/wi UPSI
(ni kes ak kena sman dan budak UPSI pon slalu sbb pakaian..MPP skang plisshh)
2: hubungan antara kos dalam fakulti
3: masalah buku

mmg kalo ikutkan ni masalah semasa yang common sngt..tp ak terpanggil jgk nak bawa
tapi ianya SEANDAINYA dipilih
tapi..wait until next episode:)  ♥        

PRK Part 1

Posted by ct aini at 4:06 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

~menghilang lagi~
dan kali ni sebab pergi berjuang (ala-ala cam perang)

"PILIHANRAYA KAMPUS"

think???
apa yang terlintas
1.kat kampus (universiti or kolej2)
2. calon of course student
3. sangat dasat :)

haha...kali ni ak amik bahagian dalam PRK..
mula2 mmg sumpah la kata xnak bertanding dalam MPP
nape??sbb ak pon xyakin
tapi bila makin lama ak tahu kekuatan diri so aku amik jgk cabaran ni

that's me..

nama diberi SITI NORAINI MD HASIM
saya merupakan CALON FAKULTI SAINS KEMANUSIAAN
pelajar SEMESTER 4 TAHUN KEDUA

poyo kan??gmbo tuh la

~hehe~

Monday, February 14, 2011

Posted by ct aini at 12:31 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Ibn 'Umar, may Allah be pleased with them, reported: The Prophet (may peace be upon him) said: every one of you is a caretaker, and is responsible for his consignment. The ruler is a caretaker of people, and is responsible for his subjects.man is a caretaker of his family, and is responsible for them.woman is a caretaker of her husband's house and children, and is responsible for them. slave is a caretaker of his master's property, and is responsible for it. All of you are caretakers, and all of you are responsible for their consignment.
kata2 ni amik kat blog sorg lagi aini 
nk tgk klik ni ainimunawar..
motip ak copy paste sbb aku dan pemimpin
bila bca mcm btol n sgt ske kta2 ni...
sume org act cm pemimpin..
which part..g dpan cermin skrang n search for it
so am i

p/s: pemmpin itu adalah satu pengorbanan dan tanpa kita sedari setiap langkah kita menuju ke suatu ranjau bahaya..kita pemimpin diri dan kita juga dipimpin mereka:)

open kuo

Posted by ct aini at 12:12 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

sawang dah ade ke??
xlagi kot sebab bru beb hari tggal..
kena ar gtaw nape x updated kan...
 org bisnes mesti la bizi.
that's its


















gigih kan bekerja..
gambo ak msti la xde sbb cameraman konon..
open day KUO
sedikit suram la jgk tapi boleh tahan la jualan kali ni
ni lah jualannye




cantek..murah pon murah




tu die,,pekerja pemalu..weekkk...
wan n din..sporting sgt
even first time ktrg keje sama


~hanya 20~

peace:)

Saturday, February 12, 2011

it's mine

Posted by ct aini at 9:39 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post


✿Heart beat

dup
dap
dup

teetttttt.......



✿over

just loving you...tyqo haldin

keep thinking of you

wonder what u doing

that time we had together

OMG

✿LOVE U n MISS U 




Tuesday, February 8, 2011

✿cinta matiku✿

Posted by ct aini at 9:01 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
p/s: ni adalah lirik lagu cite hani:)
             cinta itu racun



Akan ku biarkan dirimu
Merasuki hidupku
                                                Akan ku biarkan cintamu                                                            
Meracuni hatiku
      Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
Kerna diriku tak pernah bisa
                       Hidup tanpamu                    
Chorus
✿    Jangan pernah tinggalkan diriku                        
Jangan lepaskan aku
Walau setengah detik hidupku
Ulang Chorus
Kerna cintaku terlalu gila
Kepadamu ku yang cinta
 Kerna diriku tak pernah bisa                                  
Hidup tanpamu
Ulang Chorus 3X

✿ xde motip 

Monday, February 7, 2011

Posted by ct aini at 7:45 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

xde dah part ke berapa selepas cuti
reason
kembali ke UPSI

blik dari umah kul 9 smpai cni kul 3
mostly 6 jam perjalanan
double dari yang sepatutnya..penat dalm keta je.
















kesesakan tahap melampau
PLUS anda patut prihatin masalah ini..
ptut tmbh jalan raya kot..brilliant + membzir punya idea
ni la jadi bila keta kt malaysia bnyak sgt
hapuskan keta yang ada,,hehe
pastu pasni jalan kaki dari 1 destination to others..
out of mind


Friday, February 4, 2011

cuti part 4

Posted by ct aini at 7:38 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

smalam chinese new year an..
so hepy chinese new year for all the chinese
 for the first time ak g beraya umah sorang kawan ni
of koz la die cina an,,sebab die smbut
ni sume sbb berjanji nak g umah die.so kna g

tan meng ping
lokasi :lubuk buntar,serdang,kedah

ak g ngn best friend ak jgk la jane
mmg sesat la jgk sebab tan ni la bagi silap peta..merepek je...
tapi selamat gak la smpai umah die..
minum teh bunga lagi tuh..haha
selamat tan x masak arnab ke ..maklumla taun baru arnab..hee~
dapat limau n yang pastinya dapat angpau la...
tq ayah tan..tak kawen dapat la angpau..


tu je en3 kali ni..
aku ,tan dan raya cina




Cuti part 3

Posted by ct aini at 6:27 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

dah blik umah dengan hepinya..
tq to my family amik kat butterworth smalam
firstly tempat yang g holiday 
mamak kat auto city..abah lapo..hehe
pastu mcd sebelahnya..
sebab along xnak drive thru la ak terpaksa berjalan 
hajat di hati nak makan eskremm tapi malngnya xdpat
xbgus tol mcd tuh ada ke patut mc flurry xde...huhu
kempunan aku taw

bgun pagi ni sgt hepi kt umah sendri but without u la
nak watpe g cuti ni dah rncang dah ngan along..
tgk la jadi ke x rancanganye..hehe

~waiting for next en3~


cuti part 2

Posted by ct aini at 6:21 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

aku,cuti dan dot...dot..dot
dah balik kampus an g holiday jap
butiran seperti di bawah 

tarikh: 2/2/2011
hari : rabu
tempat: rahsia (air)
masa : sehari ja
tq to peneman setia saya:)

the most remember moment
~ILY~


cuti x cuti part 1

Posted by ct aini at 6:03 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
cuti..yeshhh
act. cuti starting 28 but den xblik lagi time tuh..
bergerak ke kem cinta alam kat sg sipot,n of coz perak
untuk pe??(tertanya2 x???)hahaha
"kursus kepimpinan ' kononye la..tapi xla pimpin sgt
dah la sesat..4 5 kali jgk la pusing2
diberitahu pegi ulu kenas,,dalm tentatif teluk nipah,pangkor last2 smpai sg sipot
dah la dalam utan banat plak..
n for da first time of my life KUBUR jadi tempat tidur
SERIOUSLY~~thanks to shebby..teman org jalan mlm..
xsalah pon tggu org dalam gelap.cik bakar xcakp suh tggu an..:)
heppy la jgk tp phone kena rampas la..
"sori for sesape yang call or mesej tapi xdpat."(konon ade)
ni la group member ktorang,,
fauzi,alif,hong,amirul,farid,sehby,k.tiqah,nurra,dalil,lasmi,bayu,

ak mcm excited terlebih


~time makan penuh etika~

macam pelarian an..

the best part..ak n shebby try bagunkan khemah lebih dari 5 kali..
sebab tukar khemah pon lebih dari 4 kali.,asik bocor je
tapi ktorang tido dalam khemah tu ade la sejam kot
dah ada bunyi bom2..suh bgun...huhu

~tu je post kali ni~


 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea