Thursday, August 18, 2011

puasa???

Posted by ct aini at 4:55 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
sape xpuasa
okay ..tawu ramai xngaku kan,,
tempat ak lepak before g bazar ramadhan belambak orang yang xpose
area damansara...sebab kazen ak ada kedai kat sana
yang cina india ak paham la sbb bkan dorg punya kepercayaan
but yang melayu pon melantak bagai...
time mggu 1st sket je la,,malu la konon nak beli 
ada yg pkai helmet ,,tutup2 muka la
tapi bila dah msuk mggu ke 3..wahwah
dah mkin untung kazen ak beriban untung sehari sebab : ramai xpose
kalo dulu makan bungkus2
skarang ni dah pandai dah makan ngan pinggan 
terang-terang je buat do no ngan org sekeliling yang pose
ak xla marah pon cuma respect la orang lain..haish.:)

puasa lagi baik dari tidak:)

Saturday, August 13, 2011

Family tan dan zah ++me

Posted by ct aini at 8:42 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
lama dah xtulis..
btw smalam ak ngan family untie g shopping raya
mula2 ktorng g  GM PLAZA
motifnye nak beli beg2 tuk makcik2 kat kampung,sumenya borong
macam2 ada..that time ak de msg hubby ak nak ajak die tman sbb ak nak bli beg gak..
nape ak xnak beli timetuh sebab nanti untie ak je nak bayar,,xbesh la
nak jgk gna duit sendiri ..bkan sombong but just xselesa la gna duit org :)
then ktorang pegi SOGO
macam nak gila ka dengan perkataan SALE!!!!!!!
masuk je orang macam semut dah ak tgok..
tugasan ak pgg beg untie ak dan keluarkan bila nak bayar sebb die kna heart attack ari tuh
so skit g kan..ak tolong je la..smapi terpilih sekali jeans ngn baju..
niat xnak blanja tapi dah ter.....
kat sana beli baju budak2 je..danish ,daniel (cucu untie) n maznie(ank angkt die)
nak story pasal 1 kazen ak ni...alif...
pusing 1 sogo xpilih pape...
sebab xtaw nak bli cmne,standard???,macam2 la...besa la slalu shoping butik hot2...
hehe ...sorry alip..,

pastu trus g IKANO 
g brands outlet,,,ni la tempat kegemaran alip..dah shoppng smpai x ingt dunia
sorang die je dah 8 psang baju...xpe la kaya..
xckup dengan tu ktorng g plak TESCO kat damansara
just tuk beli beg tarik si maznie..
dah bagai nak pecah keta die ngamuk so untie beli je..
pastu ending nye balik la
~penat da~

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea