Saturday, May 19, 2012

saya "Crazy 'bout Truffles"

Posted by ct aini at 10:09 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Lelagi untuk malam ni.
dah macam ketagih pulak die
kire xupdated la..tp masih sebab blum lebey seminggu
tarikh : 18 Mei 2012

  ini adalah hadiah coklat yang bernilai rm 21.90
sgt mahal dan saya xberapa nak berani beli..
mencair dalam mulut..amat sedap...coklatnya hampir keseluruhan..
try la tgk web ni
klik je gamba


confirm korang xkan menyesal **tgh promote
saya adalah pemenang untuk choco fair tapi bukan saya tulis nama saya
budak yang tulisan buruk yang tulis
hahaha

**abaikan muka berkilat2
congrates to siti noraini md hashim yang lucky ari ni
terima kasih Halpattiko Haldin tulis nama kite:)

SARAWAK or SERAWAK

Posted by ct aini at 3:54 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Dah terbiar selama berbulan-bulan
updated untuk hari ni
ari ni teringin nak join contest2 pandai kat fb:)


xmo publish kat fb so publish kat cini
motip xnak publish td sebab tkut dpt negeri lain kena cari lain
bila nak publish hambek ko..memang xdapat la~

nak cerita sape pilihan hati??
rasa xperlu kerana die juga asal dari sana


 
love sarawak or serawak??
 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea