Friday, July 1, 2011

Posted by ct aini at 1:43 AM
Reactions: 
2 comments Links to this post
 tolongla..spider dah wat sarang pon..
lama dah xstory new things..
all of it sebab terlampau bz nak jadik kaya
ak nak jadik org kaya yang bakal sengket sebab semua duit ada tujuan lain nak wat
sedih mengenangkan kepenatan nak cari duit...aduyai
dan paling penting dah hmpir seribu da ni...hahahha
gaji hasil penat dan lelah sebulan ni
banyak yang dikorbankan
contohnya masa ngan "tunang" saya taw...:)..soe la
kaki bengkak kot..tu la mak kata manja sangat dulu..rasakan
tido xckup beb..kadang2 just 4 jam..
nampak x???
banyak kan yang terkorban ..
tapi xpe la...tuinggu ak dah ada duit banyak,,,boleh la spare tuk mende lain..

dalam hati memikirkan berapa la kena bayar pasal xcdent tuh???
dalam pikiran...awak watpe ha??
dalam perut??bila nak kuruz???:)
sape yang baca ni...
tolong baca ayat bawah ni

"ya Allah ,,kurniakan aini keberkatan dalam kerja dan semoga insiden keta xkena byar banyak sgt ,,dan mudahan aini dapat kumpul duit banyak dan dia bahagia dengan tyqo"..amin..

that's it la ...


 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea