Monday, March 28, 2011

menghILang bersebab

Posted by ct aini at 7:01 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

hilang sebab kuar sebentar dari dunia IT
jdik pemandu pelancaong xbertauliah yang hnya ikut orang lain

gambo xde
but cerita ada
tggu next en3 la


~saya .die .mereka~


Monday, March 21, 2011

klik..klik..

Posted by ct aini at 8:02 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
tolong klik link di bawah:)





~akhir,,tq~

~restu itu penting~

Posted by ct aini at 11:37 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

mak  & abah
~love u both so much~


 tak tahu nak cakap apa dah..
tapi yang pasti sya dah jatuh cinta....
mak...mintak ampun..hanya restu mak & abah yang perlu
saya bukan nak bercinta dengan dia tapi saya cuma jatuh cinta je...hihi
izinkan saya  untuk  jatuh cinta dia
untuk ari ini,esok dan selamanya
abah pon kna bgi green light..
restu ni penting even he's the one yang punye rusuk kiri ini:)










Friday, March 18, 2011

Indah Dewi Pertiwi - Di Atas Satu Cinta

Posted by ct aini at 7:53 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
saya terminat lagu ini




~subhanallah~

Thursday, March 17, 2011

Tsunami di Jepun~

Posted by ct aini at 8:53 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

lokasi :jepun


ni lah gambar yang dikutip dari google







doakan mereka di sana selamat
besar dugaan mereka:(







smk Raja Perempuan Ipoh,,saya rindu:)

Posted by ct aini at 9:27 AM
Reactions: 
3 comments Links to this post

lencana rps:)cantik???

~rindu~
saya tgk ada follower yang sya rindu sgt...
of coz the girls
rpsian(smk raja perempuan ipoh)


dah nama raja perempuan so boys not allowed:)
dah lama xjmpa..asenya da 5 taun kot
gila lama sgt

time form 5..antra malam last

kadet polis
rindu sgt nak kawat cam dulu2..great
~xde sape dapt tewaskan rps di persada marcapada~


ok..saya ganjil..sebab kaki sakit..
aktif terlampau sehingga sedih xdapat berkawad
akhirnya inilah kerja saya "kerusi simpanan"
~tetap gmbira~


ok dah masuk..ni je lelaki yang mcam ada...
ada lagi stok lain,,cuma xramai..hehe


also antara last day jgk
gila sgt time ini 
sedih coz nak pisah dah
takut sebab nak exam dah la..

the most yang saya rindu
my sweet n lovely m-13(cukup 13)
~mereka ini puteri~
miss u'oll sgt
babe::nak jmpa...nak jmpa...


~love~

Wednesday, March 16, 2011

Kolej???sTATus sAya

Posted by ct aini at 11:15 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

saya xdapt kolej ke????


ape ni????
errrooorr....gila kau..maknanya ak takkan anta ke borang ni
xduk kolej dah sem depan??
kena cari rumah..ok even ak je kna kuar..
hello aktif kot ak ni...tp ada 3 je sticker..hampeh

~aduyai~


Sunday, March 13, 2011

~contest-sweet-couple-yang-paling-cool~

Posted by ct aini at 7:17 PM
Reactions: 
3 comments Links to this post

Assalamualaikum..
dan salam selamat sejahtera

ok,,tadi merayau blog membe n jmpa contest ni:)
sweet couple n pling cool
even tawu xla secool mane just saje2
thanks to eniey yusoff~
sbb ak baca blog kau ak teruja gile nak join.hahaha
Hari ini ada mood pula nak join contest. 
so. contest ini adalah dicipta dan hak milik terpelihara DEKCIK.
 terima kasih sebab buat contest yang menarik ne
 so kalau nak kepastian bole klik kat nama tu yea.

which budak kicik..u'oll kna tgk sendiri
~ngee~


cop..kna upload gmbo dekcik n incik boyfie die
ni ha,,,


ok dah
now is my turn plak..hhihhii
saje nak msukkan gmbo ni



time g buat esemen kat sabak bernam sebenarnya
tp dah alang2 pg sana so cari pantai.
and that's it ...pantai BNO
and that's us..
x de la beautiful moment terlampau but i love this pose la..
sehinggakan angau dan mengigau memalam...haha

tag this :


sape nak join..syaratnye senang sgt

1.First of all, kene follow blog,senang kite nak tgk dekcik update pasal contest.
2.cite satu entry mengenai contest thenhantar link kat entry nie, upload
bunner nie letak di entry
3. hantar gambar kepunyaan kite la
4.Gambar 2 mesti pasangan laki n perempuan (cool)
5.Kalau boleh buat ayat mase 2 kowng dkat mane n perasaan time 2
contoh dekcik bgi mase 2 saya ngah bercuti,n kenangan 2 x dpt saya lupe kan..
6.Last sekali tag contest nie kat 5 rakan blogger kite je

easy sgt...
jom la..adiah jgn kesah sgt

~love it~


✿on his day✿

Posted by ct aini at 6:33 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

~hepy bufday awak~
1303.ingt org tataw ke..hahaha
dah 22 tawun k.,be matured..
~ILY~


soe busuk kan..xde niat
TER je..tawu awk mst tertengok kot t..
sorry sgt,,ikhlas ni

tgk mimi dah bg adiah...
tapi saya xde adiah la...
ni je ade
ok xsedap jgk an..len kali bli indulgence ek..
huhuhu..

whatever pon
thanks yng join tuk kenakan die
~big of hug~


hepy bufday to you..
hepy bufday to you
hepy bufday to tyqo
hepy bufday to you~~~~

~

~end~


Tuesday, March 8, 2011

~MaRI "bERaSMARA" ~

Posted by ct aini at 10:22 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

knapa msti entry time pepagi buta
jawapan: sebab nak jgk tgk asmara


mcm yg tertera supposely 9pm
jawapan:meting:(

drama Asmara 2 ini mungkin akan terus mencetus fenomena mcm episod sebelum ini?
or soklan wajib heykal hanifah dah msukkan drug ke dlm cite ni:)
ak dah addict..pliss..
selasa adalah hari tuk "asmara"

xsabar tuk mggu dpan...camne dorg jmpa ni?
xbleh la...cian plak bila cinta tiga segi or segi tiga...

~mood: tertunggu2~



~selesai~

Sunday, March 6, 2011

Tempat Menarik di Perak

Posted by ct aini at 3:58 AM
Reactions: 
2 comments Links to this post
 sumber: buku  Malaysia Tourism Map & Guide 

 cadangan tempat menarik yang harus anda lawati di negeri Perak. 
Antara tempat menarik yang boleh anda lawati adalah seperti berikut;

Taman Tasik Taiping
Taiping Lake Garden dibina pada tahun 1880 dan merupakan taman tasik paling awal dan antara yang indah di Malaysia. Ia dibina semasa pemerintahan Inggeris di Malaysia. Taman yang indah ini terletak di berhampiran Bukit Larut dan Zoo Taiping. (rate : 4 bintang)
Kellie’s Castle
Kellie’s Castle dibina oleh Inggeris yang dikatakan belum pernah tinggal di dalamnya. Ia terletak berhampiran Batu Gajah, dan jika anda memandu lebih kurang 20-30 minit dari bandar Ipoh, Perak. Ia dibina pada tahun 1915 dan pembinaannya terhenti selepas kematian William Kellie Smith. (4 bintang)
Teluk Intan Leaning Tower
Dibina pada tahun 1885 oleh kontraktor China, Chong Leong Choon, merupakan menara setinggi 25.5 m yang terletak di bandar Teluk Intan, Perak. Tempat ini adalah suatu kemestian bagi mereka yang ingin melawat salah satu tempat menarik di negeri Perak. Pada awalnya digunakan sebagai tangki air yang menyediakan air bagi penduduk di bandar. Kini, struktur kayu ini menjadi satu keanehan arkitektur yang menarik bagi pengunjung. (rate:3 bintang )
Gua Tempurung
Terletak di Gopeng, sekitar 24km selatan ibu kota Ipoh di Perak dan berhampiran Kampar, merupakan salah satu gua batu kapur yang terbesar di Semenanjung Malaysia. Di dalam Gua tersebut telah dibina platform yang diterangi lampu dari pintu gua bagi membolehkan anda berjalan dengan mudah (3 bintang)
Pulau Pangkor
Pulau Pangkor adalah sebuah pulau yang menarik, terletak di utara-barat Semenanjung Malaysia. Anda boleh menaiki feri dari Lumut untuk sampai ke sana. Banyak pakej percutian yang menarik bagi mereka yang ingin berkunjung ke sana. (4 bintang)
kuala gula
kuala gula terletak dalam daerah kerian dan boleh tengok burung time musimnya. ada gak chalet tepi pantai yang boleh pegi.layanan ok je la.banyak aktiviti lain yang ada contohnya memancing,tengok kelip-kelip,burung .. (rate:3bintang)
Banyak lagi sebenarnya destinasi percutian dan tempat menarik di Perak.
 Sekiranya nak lawati tempat menarik di Perak..boleh la cuba

~i'm perakian~

Saturday, March 5, 2011

p/s: lelaki game vs gf :)

Posted by ct aini at 11:19 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

okay mlm2 ni ada trtgok 1 artikel
berhati-hati dengan "lelaki game"
means= game tuh bini no 2 die ok

ha ni message untuk wanita,gadis-gadis untuk mencari calon suami
waa..cam dah bersuami kot
message ni membuktikan orang lelaki sebenarnya
cukup susah nak membalas mesaj awek dieorang time tengah syok men gem

ok..now think???
adakan encik boyfie korang camtu..
saya 50/50(bukan saya die)

oooo ni memang tidak dinafi kan lagi lelaki kaki game memang camni 
sostart hacking awek2 yg pernah berkawan dengan laki camni.. 
sure dieorng ade je mende nak ckp..org berpenglman la
so kalau ada laki yg sanggup text time die bz gile maen game die memang lelaki idaman wanita..confirm je kan..
p/s: lelaki kaki game better korg jga2

mcm dalam iklan dulu2
 dok maen game pastu hp die berbunyi
 die serba salah nak reply..
kalau die reply comfom die kene maki dengan kawan2
kalo xpon die tkut kalah time men tuh

("org laen pon ade aweks gak.tapi xdela msj selalu")

(ce bagi tahu kat awek ko ko ngh maen game)

hello kawan2 laki tuh..
die sayang gf die dari gem so what???


hihi..nampak mcm ak ni buka pekong kaki game kan..
normally korang cam ni kan??so??
but jgn terima sgt kot sebab boyfie sya xpom..
tp mcm ada jgk btol..sebb game lupa sume an,never mind

tgk bawah:)




hehe
marry me:)




 tapi ade gak member telor yg hati betul betul kering..die wa bodo je..tapi pas je abes maen game die terhegeh2 mesaj awek die balik say sory hahaha..so dari situ kite dapat lihat macam mana mencabarnya jadi seorang lelaki hahaha.

Wednesday, March 2, 2011

cucur bawang & kopi 'o'

Posted by ct aini at 10:51 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post

"esok aku perlu luahkan padanya yang aku memang betul-betul cintakannya,
walaupun cinta aku ditolak,aku kecewa dengan bergaya
dan bukannya loser bak kata fauzan pagi tadi
kenapakah isteriku perlu menjadi kekasihmu nizam?~iskandar~

andai bisa kau aku miliki,akan aku laksanakan kau bagai bulan.
akan ku nanti setiap hari
akan kurindu setiap waktu.walaupun cahayamu kekadang kelam.
serimu tidak pernah berbalam
andai kau laksana bulan,aku pula laksana mentari
saling berkongsi cahaya,mengindahkan siang dan menyerikan malam
lihatlah~kau begitu indah dimataku~khairulnizam~

cinta,tidak pernah celik menilai manusia
sesiapa pun boleh merasai cinta
sesiapa pon layak jatuh cinta
kalau dah cinta,seburuk mana pun dia di mata insan lain,
dia tetap cantik di mata kita
itu lah kuasa cinta~Rudiana~



~wee~~



Tuesday, March 1, 2011

~akhirnya Hani di lestary~

Posted by ct aini at 10:17 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post



ending yang menyayat hati beb
pecah air mata tgk cte tuh
ok..brita ni lambt sket sbb menyiapkan esemen so feel ending pon lmbt ar
selamat ada TONTON ..cepat plak ade kt cni
best sgt tapi sayu jgk sebab akhirnya hani mati~
the most tragis bila mati otw pegi umrah
dah la irfan pon tgk..tangkap leleh je nangih

“HANI” lakonan Nur Fathia, Ryzal Jaafar
sweet kan (gmba xclear sbb amik kt pakcik google)

ok..ak pon tataw knpa klo nama pngrah die
HEYKAL HANIFAH
mesti ak ske tgk n xkeruan sgt
addicted gila,,,ada dadah ke dlm cite???
of coz mest ada yang best klo ending kan
ayat irfan last yang syok
" kita namakan anak kite yang bakal lahir nama Ummu Hani "
gonna be second season????

thats it..
~keluarga ummu hani~
sweetnye mereka bertudung:)

~ta~

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea