Saturday, March 5, 2011

p/s: lelaki game vs gf :)

Posted by ct aini at 11:19 AM
Reactions: 

okay mlm2 ni ada trtgok 1 artikel
berhati-hati dengan "lelaki game"
means= game tuh bini no 2 die ok

ha ni message untuk wanita,gadis-gadis untuk mencari calon suami
waa..cam dah bersuami kot
message ni membuktikan orang lelaki sebenarnya
cukup susah nak membalas mesaj awek dieorang time tengah syok men gem

ok..now think???
adakan encik boyfie korang camtu..
saya 50/50(bukan saya die)

oooo ni memang tidak dinafi kan lagi lelaki kaki game memang camni 
sostart hacking awek2 yg pernah berkawan dengan laki camni.. 
sure dieorng ade je mende nak ckp..org berpenglman la
so kalau ada laki yg sanggup text time die bz gile maen game die memang lelaki idaman wanita..confirm je kan..
p/s: lelaki kaki game better korg jga2

mcm dalam iklan dulu2
 dok maen game pastu hp die berbunyi
 die serba salah nak reply..
kalau die reply comfom die kene maki dengan kawan2
kalo xpon die tkut kalah time men tuh

("org laen pon ade aweks gak.tapi xdela msj selalu")

(ce bagi tahu kat awek ko ko ngh maen game)

hello kawan2 laki tuh..
die sayang gf die dari gem so what???


hihi..nampak mcm ak ni buka pekong kaki game kan..
normally korang cam ni kan??so??
but jgn terima sgt kot sebab boyfie sya xpom..
tp mcm ada jgk btol..sebb game lupa sume an,never mind

tgk bawah:)




hehe
marry me:)




 tapi ade gak member telor yg hati betul betul kering..die wa bodo je..tapi pas je abes maen game die terhegeh2 mesaj awek die balik say sory hahaha..so dari situ kite dapat lihat macam mana mencabarnya jadi seorang lelaki hahaha.

0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea