Sunday, March 13, 2011

~contest-sweet-couple-yang-paling-cool~

Posted by ct aini at 7:17 PM
Reactions: 

Assalamualaikum..
dan salam selamat sejahtera

ok,,tadi merayau blog membe n jmpa contest ni:)
sweet couple n pling cool
even tawu xla secool mane just saje2
thanks to eniey yusoff~
sbb ak baca blog kau ak teruja gile nak join.hahaha
Hari ini ada mood pula nak join contest. 
so. contest ini adalah dicipta dan hak milik terpelihara DEKCIK.
 terima kasih sebab buat contest yang menarik ne
 so kalau nak kepastian bole klik kat nama tu yea.

which budak kicik..u'oll kna tgk sendiri
~ngee~


cop..kna upload gmbo dekcik n incik boyfie die
ni ha,,,


ok dah
now is my turn plak..hhihhii
saje nak msukkan gmbo ni



time g buat esemen kat sabak bernam sebenarnya
tp dah alang2 pg sana so cari pantai.
and that's it ...pantai BNO
and that's us..
x de la beautiful moment terlampau but i love this pose la..
sehinggakan angau dan mengigau memalam...haha

tag this :


sape nak join..syaratnye senang sgt

1.First of all, kene follow blog,senang kite nak tgk dekcik update pasal contest.
2.cite satu entry mengenai contest thenhantar link kat entry nie, upload
bunner nie letak di entry
3. hantar gambar kepunyaan kite la
4.Gambar 2 mesti pasangan laki n perempuan (cool)
5.Kalau boleh buat ayat mase 2 kowng dkat mane n perasaan time 2
contoh dekcik bgi mase 2 saya ngah bercuti,n kenangan 2 x dpt saya lupe kan..
6.Last sekali tag contest nie kat 5 rakan blogger kite je

easy sgt...
jom la..adiah jgn kesah sgt

~love it~


3 comments:

sicomot-comel said...

wish u all the best ye ^^

ct aini said...

tq comot yang comel:)
ske2

Dekcik said...

keputusan tuk contest dekcik telah diumumkan..tq 4 join..

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea