Friday, March 29, 2013

Posted by ct aini at 6:11 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
semangat hai ni nak post pasal sape.
mereka ini my  M-13
saya merindui mereka yang namanya sahabat
woi...touching x pagi2 ni post pasal korang :))
tapi xbuat tuk sume g..ni je yg smpat kot
ayin bakar aka Nur Azreen Abu Bakar


anish ismail aka anis syazwani ismail


sasa samsudin aka nurul salbia samsudin


Nur Fatini Abd Ghani


aleya Moluska aka Alia Amirah Rosli


ada lagi beberapa
tgu nanti ak bosan ak buat ek...
tp sius love all of you gugurl

(◕‿◕✿)


Friday, January 4, 2013

Part timeW

Posted by ct aini at 2:52 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post

Yes...lama xhupdated..mood : knon bizi
Sem break : 4 bulan till februari
Tp
kata cuti sem duk umah je goyang kaki...not me..
4 bulan cuti doe,,gila xlama
Daripada duk umah,tgk tb,makan,makan lagi n tido
4 bulan gutu MAMPOS la...


Then after pk2 lagi ni pilihanku..

Mattel Malaysia Sdn Bhd (MMS)
Cawangan penang..
Buat pe kan..keta mainan "HOTWHEEL"
Back to zaman kecik2
Keje 3 shift and for 8 hours
Penat but fun jgk la,,timba pengalaman kan..

Apa keje kena buat kat sna..
1. Potong body keta mainan
2. Jaga mesin buat body keta mainan
3. Buat2 bz je ngan keje..FOKUS !!

End of keje,,,for next maybe kerjaya len...

Saturday, May 19, 2012

saya "Crazy 'bout Truffles"

Posted by ct aini at 10:09 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Lelagi untuk malam ni.
dah macam ketagih pulak die
kire xupdated la..tp masih sebab blum lebey seminggu
tarikh : 18 Mei 2012

  ini adalah hadiah coklat yang bernilai rm 21.90
sgt mahal dan saya xberapa nak berani beli..
mencair dalam mulut..amat sedap...coklatnya hampir keseluruhan..
try la tgk web ni
klik je gamba


confirm korang xkan menyesal **tgh promote
saya adalah pemenang untuk choco fair tapi bukan saya tulis nama saya
budak yang tulisan buruk yang tulis
hahaha

**abaikan muka berkilat2
congrates to siti noraini md hashim yang lucky ari ni
terima kasih Halpattiko Haldin tulis nama kite:)

SARAWAK or SERAWAK

Posted by ct aini at 3:54 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Dah terbiar selama berbulan-bulan
updated untuk hari ni
ari ni teringin nak join contest2 pandai kat fb:)


xmo publish kat fb so publish kat cini
motip xnak publish td sebab tkut dpt negeri lain kena cari lain
bila nak publish hambek ko..memang xdapat la~

nak cerita sape pilihan hati??
rasa xperlu kerana die juga asal dari sana


 
love sarawak or serawak??

Wednesday, March 21, 2012

Bahana Praktikum

Posted by ct aini at 5:07 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
 
 mood: saya dah nak praktikal
cam xcaya dah nak hampir 3 tawun
hey ..ak xkenai lagi jalan kat UPSI ni :)

bila pk balik dah masuk gelaran " SUPER SENIOR"
nampak x riak sket dah senior
bila dah senior memang dah jadik agak sket malas espcly bila program pon xnak join
cop ak penah join program even xhavoc sgt
tapi cukup dulu setakat tuh

p/s ::gamba nak tunjuk bahawa 'KAMI DAH sedikit SEDIA'



which part kat malaysia bakal jadi tempat selama 4bulan
ak dah buat istiqamah tempat ni just xconfirm die nak terima
ak dah la bukan dean list pon~
tiap2sem just kat tangga je
tapi ak ada jgk qualification tuk jadi chekgu kat sekolah sendiri ok!!
becoming t nak cte pasai sekolah kebanggaan den:)

~end~


Saturday, January 21, 2012

saya nak jadi jutawan

Posted by ct aini at 5:49 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
bukan duit real tapi saya JUTAWAN!!

sejuta ringgit money drop

saya seorang dari pemain laman maya
dah semestinya saya jutawan maya setiap minggu
let's get in sayang2
fun sangat even salah dapat info
tgk ni ek..
dunno kiraan nombor besar2 n now da tawu
penah x korang kira lebih dari juta???

tgk i dah
ciap ada lagi rujukan..
sa - puluh - ratus - ribu - puluh ribu - ratus ribu - juta - puluh juta - ratus juta -
 billion - trillion - quadrillion - quintillion - sextillion - septillion - octillon - nonillion - decillion -
undecillon - duodecillion - tredecillon - quattuordecillion - quindecillion - sexdecillion
- septendecillion - octodecillion - novemdecillion - vigintillion - unvigintillion - duovigintillion ..


ni yang buat teruja nak masuk ni

nak try my luck tuk masuk season 2 kalo ada
sesapa yang ada info tuk masuk contest ni bagitawu la
sebabnya saya nak satu juta tuh
give it to me
banyak nak beli ni
wish list cam susah nak capai
admin money drop tuh bagitawu ek nanti kalo ada audition:)


 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea