Wednesday, March 21, 2012

Bahana Praktikum

Posted by ct aini at 5:07 AM
Reactions: 
 
 mood: saya dah nak praktikal
cam xcaya dah nak hampir 3 tawun
hey ..ak xkenai lagi jalan kat UPSI ni :)

bila pk balik dah masuk gelaran " SUPER SENIOR"
nampak x riak sket dah senior
bila dah senior memang dah jadik agak sket malas espcly bila program pon xnak join
cop ak penah join program even xhavoc sgt
tapi cukup dulu setakat tuh

p/s ::gamba nak tunjuk bahawa 'KAMI DAH sedikit SEDIA'



which part kat malaysia bakal jadi tempat selama 4bulan
ak dah buat istiqamah tempat ni just xconfirm die nak terima
ak dah la bukan dean list pon~
tiap2sem just kat tangga je
tapi ak ada jgk qualification tuk jadi chekgu kat sekolah sendiri ok!!
becoming t nak cte pasai sekolah kebanggaan den:)

~end~


0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea