Saturday, June 5, 2010

result

Posted by ct aini at 7:38 PM
Reactions: 

>3.47
hahahha..berterus trang sunggoh kan..dah 2 sem kot dpt sama je..ble nak naik..trun xmo dah ek..act dah lama dah result ni kuar start dari pg baktisiswa lagi pon tapi bru ari ni nak cte kot..
after shocked untuk berminggu2..(tipu je tuh)
ramai call,massage tapi xnak gak cek..
xyah nak risau kwn2 ak yg agak baik mst dah cek..
pepagi lagi jane tnya result..
"jane adakah ko btol2 xtaw result aku"hahahha
mst dah taw..n mst cik ram gtaw ni..kan???kan??
kerana hanya cik ram yg tawu passwordku..wahahaha

kejadian di tepi sungai smbil kupas bwang:
sume nak tawu camne nak tawu rslt gna msg
tp hnya sorg je tawu..
k.sally@k.asmaq
so ble k.sally dah gtaw sume capai phone tp ak cam xde ati nak tgk kot
tp malangnya rslt sem lpas yg kuar kot,selamat lagi

malamnya di atas bas otw g dgr ceramah...
atikah maulad abd rahi (nama penuh)sekali lagi mencba nasib.
malngnya..aish bukan2..bgganya result dah bleh cek la
hahahhahaha...terys semua makin teruja nak cek
ak pon kot..tp than..nak tggu lagi bg debar banyak pnya

tengahhari esoknye smbil wat....(xtawu la ak..)
lokasi::dlm umah k.intan dan abg napi...
seseorg yg penting hantar msg,,
yes..mmg ske ble msg die yg msuk
dah adak dah nak tnya pe..."RESULT"
hahahha..mslahnya saya pon xcek lagi la awk..
tnya die pnya result..
"dah cek dah tp cek awk pnya dulu td.."
dan aku pon tawu la rslt ak..
penuh drama btoi,,
tp thanks la awk sbb tgk..at least i know awk nak tawu rslt huduh saya tuh..
appreciate it lor..

harapan::(angan2 mat jenin la)
next sem naik la 0.03 tu..kecian la asik kt ctu je..
tp jgn nak gatei2 trun plak..
pesan kat cni bleh ke dpt ek??
act psan kat dri sendiri...bnyak sgt men..

dah2 suda kul 2.30 pg ni...
tdo la sygku...
ttp mata ..off sume mende teknologi ni.

0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea