Friday, February 4, 2011

cuti x cuti part 1

Posted by ct aini at 6:03 PM
Reactions: 
cuti..yeshhh
act. cuti starting 28 but den xblik lagi time tuh..
bergerak ke kem cinta alam kat sg sipot,n of coz perak
untuk pe??(tertanya2 x???)hahaha
"kursus kepimpinan ' kononye la..tapi xla pimpin sgt
dah la sesat..4 5 kali jgk la pusing2
diberitahu pegi ulu kenas,,dalm tentatif teluk nipah,pangkor last2 smpai sg sipot
dah la dalam utan banat plak..
n for da first time of my life KUBUR jadi tempat tidur
SERIOUSLY~~thanks to shebby..teman org jalan mlm..
xsalah pon tggu org dalam gelap.cik bakar xcakp suh tggu an..:)
heppy la jgk tp phone kena rampas la..
"sori for sesape yang call or mesej tapi xdpat."(konon ade)
ni la group member ktorang,,
fauzi,alif,hong,amirul,farid,sehby,k.tiqah,nurra,dalil,lasmi,bayu,

ak mcm excited terlebih


~time makan penuh etika~

macam pelarian an..

the best part..ak n shebby try bagunkan khemah lebih dari 5 kali..
sebab tukar khemah pon lebih dari 4 kali.,asik bocor je
tapi ktorang tido dalam khemah tu ade la sejam kot
dah ada bunyi bom2..suh bgun...huhu

~tu je post kali ni~


0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea