Saturday, August 13, 2011

Family tan dan zah ++me

Posted by ct aini at 8:42 PM
Reactions: 
lama dah xtulis..
btw smalam ak ngan family untie g shopping raya
mula2 ktorng g  GM PLAZA
motifnye nak beli beg2 tuk makcik2 kat kampung,sumenya borong
macam2 ada..that time ak de msg hubby ak nak ajak die tman sbb ak nak bli beg gak..
nape ak xnak beli timetuh sebab nanti untie ak je nak bayar,,xbesh la
nak jgk gna duit sendiri ..bkan sombong but just xselesa la gna duit org :)
then ktorang pegi SOGO
macam nak gila ka dengan perkataan SALE!!!!!!!
masuk je orang macam semut dah ak tgok..
tugasan ak pgg beg untie ak dan keluarkan bila nak bayar sebb die kna heart attack ari tuh
so skit g kan..ak tolong je la..smapi terpilih sekali jeans ngn baju..
niat xnak blanja tapi dah ter.....
kat sana beli baju budak2 je..danish ,daniel (cucu untie) n maznie(ank angkt die)
nak story pasal 1 kazen ak ni...alif...
pusing 1 sogo xpilih pape...
sebab xtaw nak bli cmne,standard???,macam2 la...besa la slalu shoping butik hot2...
hehe ...sorry alip..,

pastu trus g IKANO 
g brands outlet,,,ni la tempat kegemaran alip..dah shoppng smpai x ingt dunia
sorang die je dah 8 psang baju...xpe la kaya..
xckup dengan tu ktorng g plak TESCO kat damansara
just tuk beli beg tarik si maznie..
dah bagai nak pecah keta die ngamuk so untie beli je..
pastu ending nye balik la
~penat da~

0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea