Saturday, December 10, 2011

Saya Suka Pergerakan kreatif teater

Posted by ct aini at 5:26 PM
Reactions: 

 Version1
en.eddy (our lecture)

Perlu ke entry ini ???

 
perlu!!!!to get A..kalo En Eddy baca la kan..kot2 dapat A
okeh..blaja subjek ni..fun mula2 tapi pastu akan little2 jadik serius bangat sebab kite rasa cam dah buat baik tapi apa yang orang lain nak lebih baik,,,so kena banyak practice
anda juga kena spent banak masa untuk subjek ni..ingat senang nak hafal step and buat semua tu cantik..oppss…penat la subjek ni but boleh kira exercises la jgk.


Ape perlu cite..
experience + apa yang ak balajar + refleksi + pendapat + gamba = kenapa suke pergerakan kreatif

Apa itu teater????

teater tu macam persembahan dan lakonan yang kita lakonkan spontan je.. so xde cut2…kena hafal skrip semestinya..mendalami watak dengan baik..

namun,,, 
apa itu pergerakan kreatif teater???
semua gerak2 korang adalah pergerakan kreatif..macam mane??
angkat tangan pon adalah pergerakan tapi nak jadikan kreatif mungkin boleh goyang banyak-banyak arah ngan penuh semangat..
kreatif kan???simple..



End tuk pengenalan

More version will be publish
~~sinis pon ada tajuknya~~

0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea