Sunday, November 21, 2010

ExAm feVeR

Posted by ct aini at 9:55 PM
Reactions: 

ok,,esok sudah start exam. ohh, rase sangat debor. actually,tataw la nape. mgkin sbb ak tawu pe la soklan tuh nak kuar..tapi debar tuh xsgt cam last sem,,cop ek bukan la nak kate aku ni hebat sangat. tp rase takot kurang je la. maybe sebab gap antara one paper n another banyak sket dari dolu2..sehinggakan ak rasa bole bersuka ria die antara gap ituww. muahahahaha.ok xde argh..ske ria la t menngih kot.. btw jgn ingt ak xstudy aku study hard taw. xda la hard sangat sampai xtido kan. tido aku nyenyak daripada biasa biasa, :P

so, ada la sket nak gtaw ,,special wish untuk korang korang yang akan menduduki exam xkire la da start ke belom hokayyy. sempena bulan exam ni,gud luck kay..thlat's it ...xlama pon kan..just 2 week n then blah la sem ni..t n3 plak tggu..


just nak remind my self

 ‎23/11- Pembentukan & Pembinaan Negara Bangsa

26/11- Masyarakat Malaysia 

29/11 teori pengajian malaysia 


4/12- 3P & Wacana Akademik Bahasa Melayu


5 je kan...ada g 3 but xde exam..so bleh la berserah..xkre A atau x...huhuhu
dah la cryy mark sket...xpe la kan...dah jodoh ak ngn semua markah2 tuh..thank god dapat gak sket dari xde..hope la xam ni xde la aku gabra sgt n xleh jawab kan..dan important ak dapat jawab soklan tuh mcm mna yg lect tu nak.wish me luck guys,,


0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea