Sunday, January 8, 2012

Penyakit susah tido malam

Posted by ct aini at 10:38 AM
Reactions: 
Tq.credit to gmbo belog org yg dicopy

kenapa tetibe malam ni macam nak post something jadi en3
sebabnya..jam sekarang dah pukul 3 pagi dah ak xdapat nak tdo:(
sebabnye???
serius xtaw..sebab ak mandi malam
or ak ada penyakit cam housemate ak si dila aka SHUHAIDAH ADILAH..
haha...mesti tgh baca
dia boleh tido pas kul 6,,so sebelum tuh mesti die msg la abg manis die..peace yo!!
damn..dah macam terngumpat la plak

kenapa xboleh tido malam

1 : bila otak asik pikir pasal exam,so bila dah banyak pikir maka tido xtenteram so susah nak tido la.serius ini memang bukan ak..sebab ak xpenah nak pikir pasal xam tp pikir bila la agaknya nak pegi kenduri
SITI NADHIRAH BAHARUDIN

2: kalo xtido malam of course akan qada' tido bila siang..dah qada' tak ingat dunia..maksudnya..tido lama bagai macam tak mo bangun dah...xbagus sgt tido siang sebab kita mesti ase badan letih..try it to believe..ak and kawan roomate ak slalu try kan JANNATUL SHAFIZA..

3: depressed bila banyak sgt kerja+program bertimbun cam kawan saya RAMLAH HASBULLAH
so asik pikir je pasal kerja ..bila otak nak rehat..gosh~mengata lagi

4: cemas sgt nak hadapi esok..maknanye??
cool je cam SITI AMINAH JAMAL..my housemate lagi:)

nak tips x??
korang nak pon org nak bagi jgk
tips masalah tido
♥ belajar teknik rehatkan mental dan badan kita
 ♥ tidur waktu sama tiap2 hari
 ♥ jangan tido tengahari..lepas tengahari sket boleh
♥ jangan la minum benda2 yang bagi tenaga n bagi korang xtido tuh,,bahaya
 ♥  kalo nak tido lagi best dan dirahmati..pe kata berzikir banyak2..pahala dapat tido pon nyenyak

last skali amalkan ni

that's it
saya sayang rumet saya yang jadi contoh dalam ni:)
pikir 13 Januari 2012,,die balik Daro lagi:(

0 comments:

Post a Comment

 

chekgu wannabe Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea